کشف دومین‌ غار ژرف ایران

کشف دومین‌ غار ژرف ایران

گروهی از غارنوردان کشور با نفوذ به عمق 568 متری زمین دومین غار عمیق ایران را کشف کردند. به گزارش  سایت فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی، با



گروهی از غارنوردان کشور با نفوذ به عمق 568 متری زمین دومین غار عمیق ایران را کشف کردند.

به گزارش  سایت فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی، با انجام اکتشافات جدید، امیدهای جدی برای اکتشاف غارهای عمیق‌تر از هزار متر در ایران به وجود آمد و یکی از بزرگترین و مهمترین وقایع غارنوردی کشور در چند روز گذشته رقم خورد.

گروهی از غارنوردان کشور موفق شدند به عمق ۵۶۸ متری غاری در ارتفاعات رشته کوه‌های اطراف کرمانشاه دست یابند و دومین غار عمیق کشور را کشف کنند. این غار با نام J۲.۱ که در محل به "جوجار" معروف است پس از غار "پراو"با عمق ۷۵۲.۵ متر در رده دوم عمیق‌ترین غارهای ایران قرار گرفت. پیش از این، غار "سم" با ۴۰۶ متر دومین غار عمیق ایران بود.

شواهد حاکی از عمق بیشتر این غار است و اعضای تیم در حال برنامه ریزی برای ادامه اکتشاف هستند. در جریان این برنامه قریب به صد دهانه غار در منطقه بررسی و علامت گذاری شد که بعضا عمقی بیش از صد متر دارند.