نوسان ارز قیمت گوشی موبایل را بالا برد
اقتصاد > تجاری - مالی - همشهری آنلاین:رئیس انجمن فروشندگان سیمکارت، گوشی موبایل و تجهیزات جانبی از افزایش ۱۰ درصدی قیمت گوشیهای تلفاقتصاد > تجاری - مالی - همشهری آنلاین:
رئیس انجمن فروشندگان سیمکارت، گوشی موبایل و تجهیزات جانبی از افزایش ۱۰ درصدی قیمت گوشیهای تلفنهای همراه به دنبال نوسانات اخیر نرخ ارز خبر داد.
افشار فروتن در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: طی روزهای گذشته براساس نوسانات نرخ ارز در بازار گوشی های تلفن همراه نیز تغییراتی صورت گرفته و به عنوان مثال در خصوص نحوه خرید و فروش رایج در بازار در موارد متعددی فروشندگان عمده به جای آنکه تسویه حساب های خود را در مدت زمان چند روزه انجام دهند، به صورت نقدی انجام داده و با توجه به قیمت ها و متناسب با شرایط بازار ارز قیمت را تعیین می کنند.
وی با ابراز امیدواری نسبت به کاهش نرخ ارز عنوان کرد: تا روز پنج شنبه هفته گذشته قیمت گوشی های موبایل حدود ۱۰ درصد افزایش داشته است که امیدواریم از این پس با کاهش نرخ ارز قیمت گوشی های تلفن همراه نیز کاهش پیدا کند و بازار موبایل از شرایط رکود خارج شود.
فروتن در ارتباط با وضعیت بازار سیم کارت نیز اظهار کرد: طی این دو هفته با توجه به تعطیلات مختلفی که وجود داشته تقاضای سیم کارت در پایین ترین حد خود در هفته های اخیر قرار داشته است.
