امام جمعه اصفهان:نمازعید قربان تجلی وحدت و نماد قدرت مسلمانان است
اصفهان- ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: نماز عید قربان مورد قبول همه مسلمانان جهان و کانون تجلی وحدت و نماد قدرت امت اسلام در
به گزارش ایرنا « آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد » روز یکشنبه در خطبه های نماز عید قربان در مسجد تاریخی امام در اصفهان افزود: عید قربان عید بندگی، عبودیت و بازگشت انسان به مقام تقرب الهی است.
وی با بیان اینکه عید قربان یکی از بزرگترین اعیاد مسلمانان و نشانده شکوه و عظمت ایمان ، نقطه عطف و اوج آزادگی ابراهیم خلیل الله است ،گفت: عید قربان، سرافراز بیرون آمدن از دشوارترین آزمایش الهی است، آزمایشی که منجر به آغاز حاکمیت توحید و طلوع یقین شد.
"طباطبایی نژاد" با بیان اینکه حرکت ارزشمند حضرت ابراهیم (ع) تعظیم در برابر پروردگار متعال و گذشتن از هستی خویش بود، اضافه کرد: قربانی کردن نفس در رسیدن به تقرب الهی، امری بسیار مهم و سرنوشت ساز است و باید همه ما در این مسیر حرکت کنیم.
وی همچنین با تبیین شباهت های عید سعید فطر با عید قربان تصریح کرد: نماز عید فطر و قربان در زمان حضور امام زمان (ع) واجب است و باید به جماعت خوانده شود.
طباطبایی نژاد با اشاره به مستحبات نماز عید فطر و قربان اضافه کرد: خطبه های نماز عید قربان و فطر بعد از نماز خوانده می شود و این در حالیست که خطبه های نماز جمعه قبل از نماز گفته می شود، نماز عید فطر و قربان دو رکعت است .
امام جمعه اصفهان با اشاره به هفته ولایت گفت: این هفته باید مردمی برگزار شود و در قالب برنامه ها و جشنهای پرمحتوا و جذاب علاقه به اهل بیت را بین کودکان و نوجوانان تقویت و نهادینه کرد.
7137/ پ/ 605
