70 درصد از شهروندان آمریکایی: دولت مکالمات و ارتباطات آنلاین را بازبینی می کند

70 درصد از شهروندان آمریکایی: دولت مکالمات و ارتباطات آنلاین را بازبینی می کند

ایتنا- 70 درصد از شهروندان آمریکایی معتقدند دولت این کشور محتوای اطلاعات آنها را در فضای اینترنت مورد بازبینی قرار می دهند. ...
ایتنا- 70 درصد از شهروندان آمریکایی معتقدند دولت این کشور محتوای اطلاعات آنها را در فضای اینترنت مورد بازبینی قرار می دهند.
به گزارش ایتنا از ایرنا، مرکز تحقیقاتی PEW اخیرا گزارشی را منتشر کرد که بر اساس آن ۹۰ درصد از شهروندان بزرگسال آمریکایی معتقدند کنترلی بر نحوه گردآوری و به کارگیری اطلاعات شخصی شان توسط شرکت ها ندارند و ۸۰ درصد آن ها بر این باورند که شهروندان آمریکایی حق دارند درباره نظارت دولت بر مکالمات تلفنی و ارتباطات آنلاین خود، نگران باشند.

در این گزارش که تحت عنوان «ارزیابی عمومی از امنیت و حریم خصوصی در دوران بعد از اسنودن» منتشر شد، ۸۰ درصد از کاربران رسانه های اجتماعی در خصوص امکان دسترسی آگهی دهندگان به اطلاعات شخصی آن ها از طریق این شبکه ها، اظهار نگرانی کردند؛ این در حالی است که ۷۰ درصد از آ ن ها معتقدند دولت بدون اطلاع خودشان، محتوای ارسال شده در این شبکه ها را مورد دسترسی و بازبینی قرار می دهد.
در مجموع ۸۱ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، استفاده از شبکه های اجتماعی را روش ایمنی برای تبادل اطلاعات نمی دانند، بیش از نصف شرکت کنندگان برای ارسال اطلاعات خصوصی مانند اطلاعات پزشکی، به ایمیل اعتماد نمی کنند و ۸۰ درصد افرادی که از شبکه های اجتماعی مانند Facebook، Twitter و LinkedIn استفاده می کنند، نگران دسترسی آگهی دهندگان و صاحبان مشاغل، به اطلاعات خصوصی خود هستند.
همچنین ۶۸ درصد از شرکت کنندگان، در خصوص استفاده از اتاق های گفتگوی مجازی، احساس امنیت نمی کنند و ۵۸ درصد از آن ها خدمات پیغام متنی را نا امن می دانند.
همچنین ۴۶ درصد از این افراد تبادل اطلاعات خصوصی را از طریق تلفن های همراه ناامن تلقی می کنند و ۳۱ درصد از آن ها در مورد خطوط تلفن ثابت نیز همین نظر را دارند.
در یک جمع بندی کلی می توان گفت بر اساس نتایج این نظر سنجی، در بین شهروندان آمریکایی نگرانی گسترده ای، هم در خصوص نظارت دولتی و هم در خصوص امنیت هسته مرکزی ساختارهای ارتباطی این کشور وجود دارد.