صفر تا صد تهیه ماهی دودی ؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان + ویدئو
به گزارش همشهری آنلاین، امکان ندارد سری به بازارهای محلی شمال زده باشید و ماهی دودیهای به نخ کشیده و آویزان را ندیده باشید. در استان گیلان این ماهی
به گزارش همشهری آنلاین، امکان ندارد سری به بازارهای محلی شمال زده باشید و ماهی دودیهای به نخ کشیده و آویزان را ندیده باشید. در استان گیلان این ماهی را بهعنوان چاشنی در کنار غذاهای محلی سرو میکنند، در واقع ماهی دودی نقشی مانند ترشی را در غذاهای گیلانی دارد.
طرز تهیه ماهی دودی به سبک گیلانیها | ترفندی برای گرفتن شوری ماهی دودی ۵ نشانه برای فهمیدن تازه و سالم نبودن ماهی