بازنگری در واگذاری مخابرات دیگر موضوعیتی ندارد

بازنگری در واگذاری مخابرات دیگر موضوعیتی ندارد

یک مقام مسئول در شرکت مخابرات ایران، طرح دوباره موضوع بازنگری در واگذاری مخابرات از سوی برخی نمایندگان مجلس را فاقد وجاهت دانست و تاکید کرد: تمام ایرا

به گزارش سیتنا، داود زارعیان مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، در بازدید از خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سوال که در اساسنامه شرکت پست مقرر شده است که مابه تفاوت قیمت تمام شده خدمت برای روستاها از طرف دولت منظور شود و آیا چنین تمهیداتی در زمان خصوصی سازی مخابرات برای توسعه روستایی لحاظ شده بود یا خیر؟ اظهار داشت: در زمان خصوصی‌ سازی شرکت مخابرات مقرر شد که 3 درصد از درآمد تلفن همراه برای هزینه‌های USO یا همان نقاط روستایی اختصاص پیدا کند و این بند از پروانه شرکت مخابرات به سایر اپراتورها نیز عمومیت پیدا کرد.

وی افزود: الان همه اپراتورها 3 درصد از درآمد خود را به دولت می‌دهند و دولت موظف است در حوزه ارتباطات روستایی هزینه کند. این اعتبار از طریق مجلس در اختیار وزارت ارتباطات قرار گرفته و این وزارتخانه در 2 سال اخیر اقدامات خوبی در این زمینه به ثمر رسانده است.

زارعیان یادآور شد: یکی از برنامه‌هایی که این وزارتخانه انجام می‌دهد توسعه اینترنت روستایی است که بر اساس آخرین گزارش‌هایی که داشتند قرار است بیش از 18 هزار روستا به اینترنت متصل شوند.

این مقام مسئول در شرکت مخابرات گفت: ارتباط مخابرات با وزارتخانه به این ترتیب است که در مزایده‌هایی که برای توسعه می‌گذارند شرکت می‌کنیم و بعضی از پروژه‌ها را ما انجام می‌دهیم ضمن اینکه حدود 53 هزار روستا قبل از خصوصی‌سازی ارتباط داشته‌اند و مخابرات متعهد است که ارتباط این 53 هزار روستا را پایدار نگه دارد. هرچند نظر درآمدی شاید نقاط روستایی درآمدی برای مخابرات نداشته باشند اما متعهد به حفظ ارتباط این بخش از کشور هستیم.

وی تأکید کرد: با توجه به سیاست‌های دولت در بخش USO توسعه در مناطق محروم با مشکلی مواجه نخواهد شد و سریع‌تر از گذشته ادامه پیدا خواهد کرد.

زارعیان همچنین در پاسخ به سؤالی درباره طرح ایراد دوباره نمایندگان مجلس به بحث واگذاری مخابرات و لزوم بازنگری در آن یادآور شد: دیگر دلیلی برای طرح دوباره موضوع واگذاری وجود ندارد چرا که واگذاری مخابرات در یک فرایند قانونی انجام شده است و به اعتراضات در مقطع خودش رسیدگی شده، شورای رقابت و مجلس نظراتشان را ارائه دادند، وزیر ارتباطات هم حمایت خود را از خصوصی‌سازی و روندهای آن اعلام کرده است.

وی افزود: ایرادهایی به پروانه شرکت مخابرات گرفته بودند که دو سال قبل با اصلاحیه‌ای که به آن اضافه شد این ایرادات برطرف شده و معتقدیم دیگر جای ایرادی وجود ندارد.

زارعیان تأکید کرد: اگر بخواهیم اقتصاد کشور توسعه پیدا کند باید نمایندگان مجلس هم از خصوصی‌سازی در همه بخش‌ها حمایت کنند.

این مقام مسئول شرکت مخابرات با اشاره به اظهارات رئیس مجلس و آماری که درباره وضعیت خصوصی‌سازی در ایران ارائه داده است، گفت: آنچنان که آقای لاریجانی گفتند ایران در بین 187 کشور از جهت رقابت‌پذیری اقتصادی رتبه 171 را دارد و معنای این آمار این است که در حمایت از خصوصی‌سازی نهادهای مختلف موفق عمل نکردند.

وی بار دیگر تأکید کرد: بحث دیگری درباره خصوصی‌سازی مخابرات باقی نمانده و  اگر اظهارنظری مطرح می‌شود احتمالاً نظر شخصی است.

داود زارعیان، مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل مخابرات ایران، محمدرضا بیدخام مدیرکل روابط عمومی مخابرات استان تهران و جمعی از کارشناسان بخش روابط عمومی مخابرات امروز از خبرگزاری فارس بازدید کردند.

انتهای پیام